Dato Fredag d. 14. oktober 2022, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Hans-Henrik Nissen
Kr. 50.00

”Under Guds ord” Studiekreds om kirke og kristendom

Med afsæt i og inspiration fra tidsskriftet ’Under Guds ord’, skrevet af landets ypperste teologer - som udkom i Danmark i årene fra 1940 og frem til år 2000 - vil vi i denne studiekreds beskæftige os med kirke og  kristendom. Med emner, som kommer vidt omkring, lige fra læren om vore sakramenter, over kirkehistoriske emner til kirkens salmer og ritualer såsom konfirmation, bøn, ægteskab, begravelse/bisættelse, evigt liv, kald og stand, arvesynd, retfærdiggørelse ved tro m.m. Emner for enhver med interesse for kirke og kristendom, som er gode at tale om og drøfte indholdet af i fællesskab med andre i menigheden.

Det er gratis at deltage. Kaffe og ostemad ’koster’ kr. 50,-
(som vil blive brugt på en afslutningsmiddag i december måned).

Vel mødt
Hans-Henrik Nissen