Tirsdag d. 22. oktober 2019, Kl. 13:30 til kl. 15:00

Har du lyst til at dele dine læsefrugter med andre i et styret læsefællesskab? På utallig opfordring skal vi ’læse Blixen’, og hvad er mere naturligt end at begynde med hendes debutværk, der udkom på dansk i 1935 under titlen: ’Syv fantastiske fortællinger’.

Til den 22. oktober fokuserer vi på: ’Syndfloden over Norderney’ fra ’Syv fantastiske fortællinger’ af Karen Blixen

Et sæt udførlige noter til ’Syndfloden over Norderney’ kan hentes i kirkens åbningstid, men ring til kirketjeneren ml. 10-13 på tlf.: 40 32 60 84, så du ikke går forgæves. Vi mødes i Rungsted kirkes sidelokale ’Arken’, Bolbrovej 15, 2960 Rungsted Kyst, tirsdag den 22. oktober og tirsdag den 26. november. Begge dage kl. 13.30 – 15. 00

Sognepræst Dorte F. Beltoft giver et kort oplæg om et værk, dets forfatter, tid og sted. Over en kop kaffe/te taler vi om: Handling – personerne og deres relationer – tid og sted – hvad er forfatterens anliggende, hvad vil han/hun med sit værk? Og hvordan kan det - eller kan det ikke - betyde noget for os? Jeg beder om, at man selv anskaffer eller låner de bøger, vi skal læse og Hørsholm bibliotek hjælper gerne med at hjemtage flere eksemplarer af en bog til medlemmer af en læsekreds. Tilmelding til Dorte Fabrin Beltoft på mail: dfb@km.dk senest den 20. oktober.

Dorte Fabrin Beltoft
Arken