Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 30. oktober 2019, Kl. 17:30 til kl. 18:00
Sted Rungsted kirke
Bodil Bang-Berthelsen
Onsdagsandagt

Når sommertiden ifølge kalenderen slutter, så er der igen andagt i Rungsted Kirke hver onsdag kl. 17.30 – 18.00.* )
Liturgien er enkel. Organisten indleder med et smukt stykke musik på kirkens flygel, vi fremsiger sammen den nikænske trosbekendelse og aftenens bøn, derefter læses fra biblen og en eventuel refleksion herover følger. Stilhed er hver gang en del af andagten, ligesom også 2 salmer er det. Efter postludiet går vi ud i aftenstunden med Guds velsignelse og fred i sindet.

Vi glæder os til at gense tidligere deltagere og ser frem til at byde nye velkommen!

*) Følgende onsdage undtaget: 2019: 20. november, 25. december.  2020: 1. januar, 29. januar, 5. februar, 11. og 25. marts.