Søndag d. 15. november 2020, Kl. 11:30 til kl. 14:15

Velkommen til bagsiden, historien på vrangen

Dette foredrag handler om de menneskelige vildfarelsers historie, om eksperimenter der gik galt, kampe der blev tabt og ideer som ingen længere abonnerer på. Fortællinger, som kan være svære at få øje på, og som understreger den gamle sandhed om, at det som regel er sejrherren, der skriver historien. Tag med på en rejse tilbage til en eksotisk tid – 1800-tallet – og stift bekendtskab med den sidste hofnar på Augustenborg Slot, præstedatteren fra Fredericia som skiftede køn og blev sæbefabrikant, en sort plantageslave som gik i land på Skagens Gren flere år efter slavetransporternes ophør – og andre af danmarkshistoriens fraklip.

Hør om en tid, hvor samfundsordenen byggede på kadaverdisciplin og samfundsfjender blev tortureret, brændemærket og halshugget. En tid hvor sindssygdom blev pryglet væk, mens forbrydere blev isolationsfængslet til de blev gale for så at blive eksporteret til udlandet på en enkeltbillet. En tid med statsstøttet sørøveri og lakuner af lovløshed. Og en tid hvor enkelte lod sig hverve af en kyssekult, mens andre solgte deres sjæl til Djævelen. 

Pris for foredrag og frokost kr. 100. Betales på dagen med kontanter eller MobilePay. Tilmelding fra 11. oktober til 9. november på www.rungstedkirke.dk.

 

Sognefrokost & foredrag ved Poul Duedahl
Medvirkende
Poul Duedahl
Sted Bolbrovej 15, 2960 Rungsted Kyst, Bolbrovej 15, 2960 Rungsted Kyst
Pris
kr. 100.00