Dato Søndag d. 5. december 2021, Kl. 10:00 til kl. 11:30
Sted Bolbrovej 15, 2960 Rungsted Kyst, Bolbrovej 15, 2960 Rungsted Kyst
Hans-Henrik Nissen

De 9 læsninger Rungsted Kirke  2. søndag i advent 5. december kl. 10.00 - 11.30

De 9 læsninger stammer i sin nuværende form fra England, hvor den siden 1920 er blevet afholdt i King´s College Chapel i Cambridge.
Gudstjenesten foregår om eftermiddagen den 24. december som en forberedelse til julen, men den har rødder langt tilbage. Meningen med gudstjenesten er at vise det frelses-historiske forløb lige fra Skabelsen over syndefaldet og frem til Frelserens fødsel. Derfor dækker teksterne, som varierer fra år til år, over Skabelse, syndefald, profeti, bebudelse, Kristi fødsel, hyrderne på marken, inkarnationen (Ordet blev kød) og endelig bekendelsen til Kristus (Fil. 2, 5-11).

De bibelske tekster læses af menigheden og afløses på skift af dejlig kormusik og af vore smukke advents- og julesalmer.

Hjertelig velkommen!